Kvalitet.


Høj kvalitet i hele kæden fra frugt til produkt

 

Kvalitet handler om mere og andet end produktets smag og egenskaber. Kvalitet handler også om, hvor og hvordan produktet er produceret.  Vores mangeårige erfaring og indsigt gør, at vi kan finde og udvælge frugtavlere, producenter og leverandører, der lever op til de strenge krav, vi stiller til kvalitetssikring. Når vi vurderer nye leverandører og samarbejdspartenere indgår kvalitetsstyring på lige fod med andre vigtige parametre. Vores leverandører lever derfor alle op til omfattende internationale og nationale standarder.  Det er naturligvis en selvfølge, at samtlige lovmæssige krav er overholdt, men dertil kommer så en lang række krav til miljø, etik og fødevaresikkerhed. De særlige krav varierer fra produkt til produkt, men har alle til formål at sikre og højne kvaliteten af det færdige produkt. Ud fra egne og kundefastsatte normer overvåger vi produkterne og udtager løbende analyser af produkterne der sendes til kontrol hos eksterne akkrediterede analysefirmaer. Vi arbejder ligeledes tæt sammen med akkrediterede økologiske kontrolorganer rundt om i verden for at sikre at vores leverandører lever op til de nyeste krav og standarder inden for industrien. Effektiv sporbarhed er også ekstrem vigtig. Vi sikrer sporbarheden med vores interne kvalitetsstyringssystem. Vi kan derfor tilbyde stabil levering af ensartede produkter af høj kvalitet. 

Vores fokus er, er at levere frugt og frugtbaserede produkter i særklasse. Vi samarbejder, i hele verden, med de førende fødevare producenter, der arbejder efter HACCP, GMP principperne og som udgangspunkt besidder et GFSI certifikat.

 

 

Vil du vide mere eller fandt du ikke, hvad du søgte?

Har du lyst til at høre nærmere om vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Har du særlige ønsker til et produkt, der skal imødekomme din specifikation, stiller vi meget gerne vores ekspertise til rådighed.  Vi har specialiseret os i skræddersyede løsninger, og indgår gerne i en produktudviklingsproces, for at finde det helt rigtige produkt.

Vi sikrer


  • Vurdering af leverandører
  • Overvågning af produkter
  • Sporbarhed

Du kan regne med os.