Nyheder.


Det ville glæde os at møde jer på: 

Vi har udvalgt spændende nyheder, som vi ser frem til at præsentere. 

Mød os i hall II.I, stand no. A-0II 

 

 

På Biofach er vi at finde i Halle 5, stand 5-11/ 5-119, 5-135

Vi ses!

 

 

 -------------------------------------------

 

Danske Hospitalsklovne

Nyhed, Publiceret: 9. juli 2018

Danske Hospitalsklovne står bag et fantastisk stykke arbejde med at sprede glæde blandt børn på danske hospitaler.  Med humor, fantasi og nærvær forsøger de at gøre barnets ophold på hospitalet mere overkommeligt, og ikke mindst styrke barnet til at håndtere sin egen situation bedre - ved at sprede glæde, leg og latter. Danske Hospitalsklovne har eksisteret siden 2003, med en grundidée om at humor letter og fremmer helbredelse. Hvert år sender organisationen mere end 50 hospitalsklovne rundt på danske hospitaler, hvor de med røde næser bringer smil og latter frem hos børn, og fjerner fokus fra deres ellers alvorlige hverdag. Foreningen Danske Hospitalsklovne får ingen offentlige midler og er dermed helt afhængig af donationer fra private, fonde eller virksomheder. 

 

 

 -------------------------------------------

 

Uddrag af Nyhedsbrev fra www.foedevarestyrelsen.dk

Nyhed, Publiceret: 25. januar 2018

Ændret 26. januar 2018

Fødevarestyrelsen gennemførte sidste år en omfattende kontrolkampagne om sporbarhed i mere end 2.000 fødevarevirksomheder. Den viste, at næsten alle de kontrollerede fødevaregrossister og detailhandelsbutikker har pænt styr på, hvem de handler med, og hvor deres varer er sendt hen. Således havde de kontrollerede fødevarevirksomheder en samlet regelefterlevelse på 97,8 procent.

 

 -------------------------------------------

 

Gazelleprisen

11. december 2017

Hvert år kårer Dagbladet Børsen en række virksomheder som har klaret sig godt, og har udvist stærk vækst. Virksomhederne modtager Gazelle-prisen. Gazelle kan man blive hvis virksomheden i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Hos Berrifine er vi stolte af, at vi modtog prisen i både i 2016 og 2017.

Du kan regne med os.


Tildelt Elite Smiley