Om os.


Familieejet og traditionsrig virksomhed

Berrifine er en familiejet virksomhed med stolte traditioner og tætte relationer til vores kunder og leverandører. Med udgangspunkt i mere end 40 års erfaring i branchen er vores produktion tilrettelagt, så forholdet mellem produkternes kvalitet, kundernes muligheder og miljøvenligheden optimeres. Vi ønsker med andre ord at skabe den optimale arbejdsgang og produktion, der resulterer i de bedste produkter til konkurrencedygtige priser med den mindste miljøbelastning.

Miljøbevidsthed og kvalitet i vores produktion

Vores historie starter i Danmark, men i dag har vi også en afdeling i Tyskland. Endvidere har vi outsourcet vores produktion til de områder i verden, hvor frugterne dyrkes. Vi producerer og behandler altså både økologiske og konventionelle frugter og frugtbaserede produkter i Nordamerika, Sydamerika, Europa og Asien.

 

I løbet af vores første 40 år i branchen har vi altid fokuseret på at kunne levere produkter af absolut højeste kvalitet. Det stiller høje krav til alle dele af vores forsyningskæde. Foruden vores fokus på at nedsætte CO2-udledningen, har vi i samarbejde med vores partnere prioriteret at optimere forarbejdningen samt de råvarer som indgår i produktet, så vi altid sikrer det bedste resultat i form af smag og kvalitet. Det gør vi bl.a. i samarbejde med udvalgte universiteter, forskningscentre, farmere og planteskoler.

 

Vores produkter bliver i dag brugt til en lang række forskellige fødevarer. Typisk indgår vores frugter og frugtbaserede produkter i bl.a. juice, marmelade og syltetøj, müsli, bagværk, smoothies, chokolade og konfekture.

Kontakt os i dag

Har du lyst til at høre nærmere om vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Har du særlige ønsker til et produkt, der skal imødekomme din specifikation, stiller vi meget gerne vores ekspertise til rådighed.  Vi har specialiseret os i skræddersyede løsninger, og indgår gerne i en produktudviklingsproces, for at finde det helt rigtige produkt.

Kort fortalt


  • 40 års know-how
  • To generationer
  • Frugt fra hele verden
  • Omfattende leverandør netværk
  • Speciale i økologi
  • Leverandør til førende fødevareproducenter

Verden rundt


  • Hovedsæde i Danmark
  • Egen fabrik i Tyskland
  • Salgskontor i Kina

Du kan regne med os.